Alliantie Psychotherapie & Coaching Leiden en omgeving, kortweg

Bent u op zoek naar een psychotherapeut of klinisch psycholoog in Leiden en omgeving? Dan bent u bij APCL aan het juiste adres.

Binnen ons netwerk kunt u terecht voor hulp bij stemmingsproblemen (angst en depressie), psychosomatiek en onbegrepen lichamelijke klachten, impulscontroleproblemen (ADHD, lichte dwang en verslaving), werk gerelateerde problemen (burn out), seksuele problemen, relatie- en gezinsproblemen. Samen hebben wij vele specialismen en methoden in huis. Ook zijn wij deskundig in de behandeling van kinderen en jongeren.

Onze alliantie staat voor kwaliteit. We hebben ruim 30 jaar ervaring in de geestelijke  gezondheidszorg. Ieder van ons is BIG-geregistreerd als psychotherapeut of klinisch psycholoog. We houden onszelf scherp door frequente nascholing, intervisie en visitatie. Bovendien adviseren en inspireren we elkaar. U kunt bij ons terecht voor een kort of voor een langer traject. Wij stemmen de behandeling altijd af op wat u wilt en waar u behoefte aan hebt.

Psychotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering en vanuit de aanvullende verzekering. Vraag bij ons om verdere informatie of kijk op de persoonlijke pagina’s van de psychotherapeuten.

Op onze persoonlijke pagina’s stellen wij onszelf aan u voor. Zo kunt u de therapeut kiezen die het beste bij u en uw hulpvraag past.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan neemt u rechtstreeks contact op met de therapeut van uw keuze voor meer informatie of een eerste afspraak. Klik op de naam van een van de therapeuten in de rechterkolom.